78123

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


tomas (217.12.62.38) --- 16. 5. 2016
rabovka

dnes som tym rabovanym vcelam dodal po dva pasty s medom cukrovy rostok som nepouzil a premiesnil ich v noci o 40 metrov dalej je to omnoho lepsie a este ktomu je chladno tak produkcne vcely nerabuju tento tzzden rozdelim vsetky produkcne vcelstva na odlozence dufam ze aj to pomoze ze nebudu mat tolko volneho casu na sledenie

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 68698


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Honza (89.176.136.212) --- 17. 5. 2016
Re: rabovka

Co s novým oddělkem?
Krmení medocukrovým těstem.

Výhod v použití medocukrového těsta je hned několik:
•       včely mají neustále přínos sladiny
•       komerční těsto neláká cizí včely k loupení
•       včely nezaplní všechny buňky v hnízdě, jako je tomu při (pře)krmení krmným roztokem (cukr s vodou)
•       těsto je pohodlné na manipulaci
•       těsto oddělku vydrží delší dobu než roztok, a tak není nutné oddělku neustále kontrolovat množství zásob


Více zde: http://www.mojevcely.eu/news/co-s-novym-oddelkem-/
Ať se daří. H.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 68701


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu