78079

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Pavel (82.142.70.233) --- 7. 9. 2015
Re: cukrovy sirup

Osobně bych to neriskoval... Když si uvědomíte, že med dokáže začít kvasit, i když to je více než 80%-ní cukerný roztok, a tady máte roztok cca 60%-ní. Navíc i když třeba nezkvasí, za ty 2 měsíce to "zeslizovatí" a včely se vám akorát pěkně po..rou... Bude to hodně záviset i na skladovacích podmínkách...
Jinak si myslím, že rozpustit cukr ve vroucí vodě nebezpečné není, spíše by vám to asi pomohlo - protože by to zlikvidovalo kvasinky a další breberky a mělo by to tak oddálit výše uvedené,
Můj osobní názor...

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 67216


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu