78082

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Tomáš (193.84.169.238) --- 15. 8. 2014
Re: Med výrazně chutná po včelím vosku

Ad bod 1 - ano chutná mi, jen jsem chtěl vědět, jestli to třeba není na závadu vzhledem k výživové, resp. kvalitativní hodnotě medu. Lidově řečeno: nemá to tak méně prospěšných látek?

Ad bod 2 - kolísání teplot zní rozumně. Jak jsem psal, "řídký" med jsem odebral a dle rad tady i jinde zbytek pořádně rozmíchám (amatérsky napastuju). Zbytečné zahřívání dělat nechci, bojím se, že bych těch 45°C přešvihnul.

Díky, T

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 64647


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Potu?ník Václav (e-mailem) --- 15. 8. 2014
Re: Med výrazně chutná po včelím vosku

> že bych těch 45°C přešvihnul.
Pokud budete často míchat, tak nepřešvihnete.
Přešvihne ten kdo sklenici vrazí do mikrovlnky.
vp

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 64648


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu