78123

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Míra.P (213.192.58.244) --- 15. 8. 2014
Re: Med výrazně chutná po včelím vosku

Viděl bych to na roztavené plásty s melecitózním medem z loňského roku.Vlastní zkušennos.Zkusil jsem vyřezat a ve vodní lázni rozpustit asi patnáct rámků.Myslel jsem si že vosk zůstane nahoře a medík pěkně dole.No celkem se to povedlo ale ta vosková chuť je tam znát hodně.Teď jde o jakou teplotu použil.Jestli jako já teplotu vroucí vody tak je med částečně znehodnocený.Mě jen zajímalo jestli se to takle dá a jak to bude chutnat.Nikomu jinému jsem se to neodvážil dát ochutnat.S nesprávným stáčením to nemá co dělat.
Pokud ti to chutná není co řešit.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 64645


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu