78131

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Jaroslav (94.112.71.38) --- 16. 2. 2013
Kyselina mravenčí

Dobrý den, potřeboval bych vědět, jak dlouho mohu skladovat kyselinu mravenčí v orig. obalu. Muže být v mrazu? Děkuji.J

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 60483


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Míra.P (213.192.58.247) --- 17. 2. 2013
Re: Kyselina mravenčí

Mráz jí nic neudělá a skladovatelnost-dobu použití uvádí výrobce dva roky.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 60487


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
R. Pol�ek (85.71.180.241) --- 17. 2. 2013
Re: Kyselina mravenčí

Kyselina mravenčí je stabilní sloučenina, čistá koncentrovaná se sama o sobě nerozkládá.
Chemicky působí jako kyselina a částečně jako organické rozpouštědlo - ředidlo.
V skleněných obalech tedy vydrží v podstatě neomezeně dlouho.
Z plastových obalů přes plast během více let pomalu uniká nebo může nekvalitní plast rozložit a obal zničit.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 60488


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu