78124

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Laco S --- 25. 5. 2002
Re: Výnos z repky

Repku vytocit bez milosti vsetku !!! , nenechat ani cvrnglika ,uz aj male
percento medu z repky ,sposobuje skrystalizovanie dalsich medov ,ktore
budeme vytacat ...........

S pozdravom Laco S.

----- Original Message -----
From: <MSuja/=/softip.sk>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Friday, May 24, 2002 8:55 AM
Subject: Re: Výnos z repky



Ja som vytacal repku v utorok a mal som podobny vynos. Agat pomrzol hlavne
na juhu. V sevrnom
pasme rozsirenia ostal ( Stara Huta az po Senne kvitne) , lebo tam zacina
pucat neskor tak nepomrzol.
Nizsie okolo Velkeho Krtisa je pomrznuty. Teraz mam vcely na agate.

Pozdravuje Suja Miroslav.




Práve tento výkend som vytáčal med z repky. Včelstvá mám umiestnené na
pevnom stanovišti a repka (cca 6 ha) bola vysiata vo vzdialenosti asi 500m.
Nechcem aby to vyznelo chválenkársky, ale medný výnos z vytáčaných
včelstiev som dosiahol 24,5 kg. Agát je však u nás (Hlohovec) vymrznutý na
cca 95%. Skúste aj vy odprezentovať svoje výsledky z vytáčania medu z
repky. Ďakujem.





Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1110


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu