78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



R. Polášek (90.178.51.173) --- 29. 5. 2020
Re: fnukalové (74172) (74173) (74174) (74177) (74179)

JosPr: To jsem taky kdysi dělal, když jsem ještě měl kočovný včelín a med z řepky.
Některé tmavé medy měly výraznější, ale nic moc chuť, smíchány cca půl napůl s řepkovým medem s ostřejší chutí se to nějak dohromady doplnilo a stalo se výrazně chutnější.
U řepkového medu pak platilo, že pro jeho zpracování, tady přelití do pětikilových flašek od okurek, ve kterých jsme tehdy mešd skladovali dlouhodobě, se nesmí spěchat. Jak se přelil v době, kdy začínal tuhnout, ale ještě to šlo, obvykle zůstal už měkký i v té flašce. To bylo tehdy takové "přírodní" pastování.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 74182


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Roman - odlévání mezistěn
Předchozí:JosPr - Re: fnukalové


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu