78139

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



R. Pol�ek (85.71.180.241) --- 14. 9. 2015
Re: ZimnĂ­ Ăşhyny vÄ?????elstev (67247)

1,04 Přerov 6570 7167 6502
5,55 Prostějov 6072 5931 5735
a.
Co která čísla znamenají?
a.
Jinak nyní jsem načal zbylé staré zásoby, starý cukr nějak z roku 2011, uložený v suchu. A zjistil jsem, že je nekvalitní. V cukru se objevuje v každém sáčků až několik hrudek o velikosti od půl centimetru do centimetru silně hnědého cukru. Předpokládám, že hned po nákupu ty hrudky nebyly vidět, protože byly bílé a že až časem, jak je u starého cukru běžné, zhnědly. Jenže normální starý cukr hnědne až po nějakém desetiletí a stejnoměrně a málo
Nevím, co to je za chemikálie, ale považuji za možnou teorii, že pokud včelař nakrmil včely na zimu čistě jen takovým cukrem, tak ty chemikálie mohly k zimním úhynům minimálně přispět.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 67248


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující: - Re: ZimnĂ­ Ăşhyny vÄ?????elstev
Předchozí:PotuĹžnĂ­k VĂĄclav - Re: ZimnĂ­ Ăşhyny vÄ?????elstev


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu