78134

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Radim Polá?ek (e-mailem) --- 22. 3. 2009
Re: Velk? balen? cukr (34753) (34757) (34758) (34759) (34781) (34784) (34785) (34787) (34790) (34793)

Hrubý cukr potřebuje čistší matečnou lázeň a pomalejší zahušťování, protože
krystaly musí být víceméně přirozené, pravidelné. U jemného cukru stačí,
když jednotlivé jeho částečky jsou prostě kousky s různým tvarem, takže se
ho za jinak stejných podmínek dá vyrobit více.

Radim Polášek

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 34797


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Josef.Mensik - Re: Velk? balen? cukr
Předchozí:KaJi - Re: Velké balení cukr


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu