78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Gabriel Kominek (e-mailem) --- 11. 9. 2007
biomed (24947) (24957) (24960) (24963) (24966)

Časopis Apetit záři 2007 článok S pusou od šumavského medu autor článku
Jana Zatloukalová. Chcel by som požiadať o Váš názor. Vberám z článku. Ján
Pintíř je zatím jediný certifikovaný český včelař, který dokáže dodávat med
v biokvalite.
Na kvalitní med se nesmí spěchat, Čím déle v úlu zustane, tím lépe-proto je
najlepší med, který v úlu se včelami prečká zimu. Na zakrmovaní se nesmí
použivát cukr , ale biovčely prežívají zimu jen na medu a to bezpodmínečne
na tom s vlastní produkcie.
Ďalej sú tam fotografie, kde včelár vytáča med v hrdzavom medomete,
počerné plásty ?
Sám som skúsil zimovať na medovicovom mede a malo to katastrofálne účinky.
Veď len teraz keď som pozabubudol vytočiť pár plástov kde med bol uložený v
7- mesiaci tak som ho nevedel dostať von.
Prosím Šumavský včelárov o stanovisko k tejto metóde.
Gabi M.Kominek, Košice

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 24968


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Josef.Mensik - Re: med a mikrovlnka - nove metody ohrevu medu prozkoumany
Předchozí:Gustimilián Pazderka - Re: med a mikrovlnka - nove metody ohrevu medu prozkoumany


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu