78083

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Karel (194.138.39.60) --- 10. 9. 2007
Re: med a mikrovlnka - nove metody ohrevu medu prozkoumany (20001) (20002) (20003) (20008) (20011) (20013) (20016) (20021) (20025) (20031) (20048) (20052) (20057) (20120) (20133) (20134) (20135) (24786) (24958)

Jeden kyblik pastovaneho medu jsem nezvladl rozlit do sklenic takze predpokladam, ze stim budu mit problem (nezda se mi zatim, ze bude med tect pri pokojove teplote). Nevim jestli to nedelam blbe??? Vas pastovany med je i po delsi dobe tekuty tak aby sel plnit do sklenic? Muj jde pouze hezky roztirat a neni zkrystlizovany ale o tom ze by tekl pri pokojove teplote se neda hovorit.
------
Tak to má byť,.... :-) Máš to správně. Stáčet se dá jen do určité chvíle, pak už je konzistentní jak Perla, co se dobře roztírá, skvěle chutná a na rozdíl od ní není tak laciný:-)

Já jsem jednou nestačil jeden pastovaný stočit, a tak jsem jej tou spirálou na vrtačce (NArex, kovová převodovka, 2 stupně) postupně rozvrtěl a tekl. A manželka obsluhovala ventil a já to tam tou spirálou k němu naháněl. Ale to rozočení jsem v 50kg nádobě dělal na několikrát.

Karel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 24961


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Radim Polá?ek - Re: Refraktometr
Předchozí:L. Matela - Re: Refraktometr


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu