- (e-mailem) --- 26. 8. 2007
Re: krmen? (24464) (24478) (24482) (24500) (24506) (24533) (24542) (24556) (24558) (24564) (24566) (24575) (24591) (24637) (24639) (24642) (24660) (24670)
Medovina je svojí povahou , množstvím alkoholu a výrobním procesem víno jen surovina je jiná A v receptech na její výrobu se doporučují i shodné kvasinky Nejvíce druh MALAGA
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Radim Pol??ek <polasek/=/e-dnes.cz> > Předmět: Re: krmen? > Datum: 26.8.2007 09:15:30 > ---------------------------------------- > Koncesovaná živnost Výroba a úprava kvasného lihu, konzumního lihu, lihovin > a ostatních alkoholických nápojů (s výjimkou piva, ovocných vín, ostatních > vín a medoviny a ovocných destilátů získaných pěstitelským pálením) > zákon č. 61/1997 Sb., o lihu a o změně a doplnění zákona č. 455/1991 Sb., o > živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů, > a zákona č. 587/1992 Sb., o spotřebních daních, ve znění pozdějších > předpisů, (zákon o lihu), ve znění pozdějších předpisů. > Je to můj záznam z 2.2. 2007. > > Jinak co je mně známo, oficiálně na oznámení celníkům a bez daně je povoleno > vyrábět doma pivo do 200 litrů pro vlastní spotřebu. Vinaři mají nějak > podobně povoleno 2000 litrů vína. O medovině jsem oficiálně nikde neslyšel, > možná by se dala zahrnout pod pivo. Pokud ne, je to další téma pro vedení > svazu ČSV, nějak zlegalizovat v rozumném množství bez nějakého složitého > papírování domácí výrobu medoviny. > > R. Polášek > > ----- Original Message ----- > From: "Leo" <Ardenus/=/seznam.cz> > To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> > Sent: Saturday, August 25, 2007 11:18 PM > Subject: Re: krmen? > > > > GUPA: > > No nic ve zlém, ale jaká je schůdná cesta - právně vpořádku, v případě > > medovce, výroby, prodeje atp? > > > > Předem díky za info. > > .......... > > > > Potřebuji upřesnit otázku. > > > > Leoš > > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 24680
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |