78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



pepa (62.240.190.65) --- 21. 6. 2007
Re: medovina (23147) (23148) (23258) (23263) (23265)

Čím větší obsah nádoby,tím jsou menší rizika oxidace výrobku,lépe probíhá zrání medoviny.Ale kvasit lze v jakékoliv nádobě,která je pokud možno skleněná,nerezová nebo kameninová s úzkým hrdlem,aby styk se vzduchem byl co nejmenší.Hlavně ta nádoba musí být čistá,medovina tak jako každé víno ráda přijímá cizí pachy a pak se nehodí pít ani řiťú,jak říkáme u nás na Moravě.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23428


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Josef.Mensik - Re: RE: podložky
Předchozí:Radim Polá?ek - Re: RE: Skladovani sousi a nastavku pres zimu MATEMATIKA JE


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu