78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Radim Polá?ek (e-mailem) --- 8. 6. 2007
Re: cukr, medovina (23162)

Asi ano, zákvas musí viditelně kvasit, bublinky stoupat nahoru a v uzavřené
flašce dělat tlak.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "Michal" <e-mail/=/nezadan.iol.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Friday, June 08, 2007 1:36 PM
Subject: cukr, medovina


> Tak to sem mel asi spatne vytvoreny zakvas a spatne to prekvasilo.Tomu
bych
> se moc nedivil, on mi ten zakvas pripadl takovy divne kalny a na hladine
se
> tvoril nejaky divny belavy skraloup. Delal jsem to poprvi, tak sem nevedel
> jestli je to u techto kvasinek normalni.. Skraloup sem obral a zbytek
nalil
> po 3 dnech do roztoku s medem, cukrem a vodou. I kdyz prvni tyden to
celkem
> kvasilo, ale pak to prestalo..

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23166


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Karel - Re: Cenovy prehled
Předchozí:Kristl Pavel - RE: spojenie roja


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu