78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Michal (77.236.209.145) --- 8. 6. 2007
cukr, medovina

Tak to sem mel asi spatne vytvoreny zakvas a spatne to prekvasilo.Tomu bych se moc nedivil, on mi ten zakvas pripadl takovy divne kalny a na hladine se tvoril nejaky divny belavy skraloup. Delal jsem to poprvi, tak sem nevedel jestli je to u techto kvasinek normalni.. Skraloup sem obral a zbytek nalil po 3 dnech do roztoku s medem, cukrem a vodou. I kdyz prvni tyden to celkem kvasilo, ale pak to prestalo..

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23162


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:stano - spojenie roja
Předchozí:Radim Polá?ek - Re: cukr, medovina






Klikněte sem pro nápovědu