78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Michal (77.236.209.145) --- 8. 6. 2007
cukr, medovina

pepan:

O slizovateni, jsem jeste neslysel. Kazdopadne je to pak pitny kdyz to neni dokvaseny?? Ja, to mam ve sklepe v chladu v demizonu uskladneny bez kvasny zadky se spuntem. To uz asi neni na dalsi prevareni dobry.. Dal sem to loni v lete a to bylo docela teplo. Troufam si tvrdit ze i tech 25 stupnu to mohlo mit po dobu nekolika tydnu. Radeji to zkusim znovu.. Stejne by mi to asi dalo rozumovani kolik pridat cukru, atd. Dneska mam cestu kolem vcelarskych potreb, tak hned koupim nove kvasinky.. Dekuji za Vasi reakci.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23158


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:P.K. - Re: Vigor
Předchozí:Ládˇa - inzerce






Klikněte sem pro nápovědu