78123

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Radim Polá?ek (e-mailem) --- 7. 6. 2007
Re: cukr (23147)

Medovina, málo kvasila a byla dost hustá a sladká? Asi příliš moc medu na
málo vody nebo nebylo to převařené, takže látky v medu zpomalovaly kvašení?

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "Michal" <e-mail/=/nezadan.iol.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Thursday, June 07, 2007 11:42 AM
Subject: cukr


> Radim Polá?ek:
>
> Jeste jednou mockrat dekuji za informace, jak vyuzit pomerne dost cukru..
> Asi ho zkusim zuzitklovat do medoviny.Loni sem ji poprve zkousel, ale bylo
> to z drobek zkysleho (nebo zkvasleho) medu. Dost jsem badal jestli med
> vyhodit nebo nejak zuzitkovat.Opet to byla pozustalost po dedovi.Nakonec
> jsem zkusil medovinu, jen me nejak malo kvasila a je pomerne dost husta a
> sladka..Letso to zkusim se zbytkem medu a tim cukrem. Mozna ale pouziju
> normalni kvasinky do vina a ne ty vcelarske do medoviy.Treba bude vetsi
> uspech..

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23148


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Gustimilián Pazderka - Re: ?ervnov? pov?d?n?
Předchozí:Michal - cukr


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu