78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



pan Josef Jiří Menšík (e-mailem) --- 19. 11. 2005
Re: Medovina (13147) (13181) (13184)

ona medovina je ve své podstatě víno vyrobené z medu ale vykvašením
samotného medu dostanete nápoj nevalné chuti a proto se hned na začátku
kvašení doněj přidává různé koření nebo právě ovocné štávy
Medové víno je zase něco jiného Jeho základem jsou právě štávy z ovoce kde
se hldina cukrů místo řepným cukrem doplní medem

Pepan

----- Original Message -----
From: "Eman" <e-mail/=/nezadan>
To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Saturday, November 19, 2005 10:54 AM
Subject: Re: Medovina


> Pan Josef
> .. klepšímu vysrážení bílkovin se přidávají avocné štávy 2l na 10
> ---------------------
>
> Tomu já neříkám medovina ale slabé ovocné víno s přídavkem medu. Někdo
tomu
> říká ovocná medovina, ale já si radši dám místo toho dobré víno.
>
> __________ Informace od NOD32 1.1291 (20051118) __________
>
> Tato zprava byla proverena antivirovym systemem NOD32.
> http://www.nod32.cz
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13185


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Daniel Prokeš - Re: Plnička medu
Předchozí:Eman - Re: Medovina


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu